Εντοπισμός μέσω κινητού

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μέσω κινητού τηλεφώνου στο οποίο έχετε ενεργοποιήσει την δυνατότητα χρήσης τοποθεσίας.

Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να καταγράφετε τις συντεταγμένες σημείων καθώς μετακινήστε στο χάρτη. Όταν ολοκληρώσετε την καταγραφή το σύνολο των συντεταγμένων θα σας αποσταλεί σε αρχείο στο email που θα δηλώσετε στη συνέχεια.

Τα εργαλεία της εφαρμογής είναι απλά:

  1. Επιλέξτε ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΟΡΥΦΗΣ κάθε φορά που θέλετε να εισάγετε νέο σημείο στο χάρτη
  2. Επιλέξτε ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ αν θέλετε να διαγράψετε το τελευταίο σημείο που έχετε επιλέξει στο χάρτη
  3. Επιλέξτε ΑΠΟΣΤΟΛΗ όταν έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία και επιθυμείτε να γίνει αποστολή των συντεταγμένων στο email σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι θέσεις (συντεταγμένες) που προσδιορίζονται με το GPS του “έξυπνου κινητού” (smartphone) και την παρούσα εφαρμογή, έχουν περιορισμένη ακρίβεια και μπορεί να αποκλίνουν από τις πραγματικές θέσεις σημαντικά (συχνά από 3m έως 10m). <u>Συνεπώς, η χρήση της εφαρμογής δεν μπορεί να υποκαταστήσει σε καμία περίπτωση ένα τοπογραφικό διάγραμμα.</u>

Καταχωρίζοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) και πατώντας το κουμπί Καταχώριση, αποδέχεστε την χρήση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της Κτηματογράφησης.