Αναστολή λειτουργίας υπηρεσιών του Κτηματολογίου την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου οι υπηρεσίες του Ελληνικού Κτηματολογίου στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δεν θα λειτουργήσουν, κατόπιν της κήρυξης των περιοχών αυτώ

Αναστολή λειτουργίας υπηρεσιών του Κτηματολογίου την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου οι υπηρεσίες του Ελληνικού Κτηματολογίου στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου και στις Π.Ε. Βοιωτίας και Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Π.Ε.

«Κάνετε το Κτηματολόγιο… κτήμα σας» με τις εκπαιδευτικές βίντεο-παρουσιάσεις των ψηφιακών εφαρμογών του

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο, παρουσιάζει μία σειρά εκπαιδευτικών βίντεο - παρουσιάσεων με γενικό τίτλο «Κάνετε το Κτηματολόγιο… κτήμα σας», οι οποίες απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες όσο και στους πολίτες.

Παράταση μέχρι 7 Μαρτίου στη συλλογή δηλώσεων σε έξι δήμους της ΠΕ Χανίων

Παρατείνεται μέχρι την 7η Μαρτίου 2022 (για τους κάτοικους εσωτερικού), η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, στους Δήμους Χανίων, Αποκορώνου, Σφακίων, Καντάνου – Σελίνου, Πλατανιά και Κισσάμου της Π.Ε. Χανίων.  

Ξεκίνησε η Ανάρτηση σε Μέγαρα και Οινόη (Δυτική Αττική) - Πρώτη φορά, όλα ψηφιακά

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο ενημερώνει όσες και όσους είναι κάτοχοι ακίνητης ιδιοκτησίας στον Προκαποδιστριακό Δήμο Μεγαρέων και την Προκαποδιστριακή Κοινότητα Οινόης της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής πως στις 12 Ιανουαρίου

Displaying 1 - 8 (of 678 posts)
Displaying 1 - 8 (of 678 posts)