Έναρξη λειτουργίας του Κτηματολογικού Γραφείου Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα.

Ξεκινάει, σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, η λειτουργία του Κτηματολογικού Γραφείου Ιονίων Νήσων του ν.π.δ.δ Ελληνικό Κτηματολόγιο με έδρα την πόλη της Κέρκυρας (ΦΕΚ 5332/Β/07-09-23).

Παρατείνεται η αναστολή εργασιών στο Γραφείο Κτηματογράφησης Παλαμά στη Θεσσαλία έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας “Daniel, παρατείνεται έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, η αναστολή εργασιών του Γραφείου Κτηματογράφησης Παλαμά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. 

Έκτακτα μέτρα λόγω επερχόμενης κακοκαιρίας στο Ελληνικό Κτηματολόγιο – Αναστολή λειτουργίας των Υποκαταστημάτων Καρδίτσας και Τρικάλων τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ενημερώνουμε τους πολίτες και τους επαγγελματίες, ότι τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας και τη λήψη σχετικών έκτακτων μέτρων έναντι του κινδύνου εκδήλωσης συμβάντων φυσικών καταστροφών, λαμβάνοντας υπόψη την  υπ΄ αρ.

Απόφαση για την αναστολή λειτουργίας των Υποκαταστημάτων Καρδίτσας και Τρικάλων του Κτηματολογικού Γραφείου Θεσσαλίας τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Δείτε την απόφαση της Γενικής Διευθύντριας του νπδδ Ελληνικό Κτηματολόγιο, για την αναστολή των εργασιών υποβολής αιτήσεων για την καταχώριση εγγραπτέων πράξεων (διά ζώσης και ηλεκτρονικές υπηρεσίες) και την έκδοση πιστοποιητικών (διά ζώσης), καθώς και της έρευνας (διά

Παρατείνεται η αναστολή εργασιών στα Γραφεία Κτηματογράφησης Παλαμά και Μουζακίου στη Θεσσαλία έως και την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023. 

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας “Daniel, παρατείνεται έως και την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 η αναστολή εργασιών των Γραφείων Κτηματογράφησης Παλαμά και Μουζακίου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. 

Η Γεωπύλη INSPIRE του Ελληνικού Κτηματολογίου συμπλήρωσε τρία (3) χρόνια λειτουργίας

Τρία (3) χρόνια συμπληρώνονται, σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου 2023, από την ημέρα που τέθηκε σε λειτουργία η Γεωπύλη INSPIRE του Ελληνικού Κτηματολογίου για το ευρύ κοινό.

Έναρξη Προανάρτησης σε περιοχές της Π.Ε. Αχαΐας

Αρχίζει στις 21 Σεπτεμβρίου 2023, η διαδικασία της Προανάρτησης κτηματολογικών στοιχείων, για όσους δήλωσαν την ακίνητη περιουσία τους σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας. 

Αναστολή λειτουργίας τριών Γραφείων Κτηματογράφησης στη Θεσσαλία έως 19-9-2023

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων και κατόπιν αξιολόγησης των συνθηκών που επικρατούν στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας “Daniel”, παρατείνεται, έως και την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, η αναστολή εργασιών

Προβολή 1 - 8 (από 966 νέα)
Προβολή 1 - 8 (από 966 νέα)